Για προϊόντα που δεν βρίσκετε καλέστε μας στο 2661 026973, Η στο 6906277217

Daiwa Luvias

Daiwa LuviasLuviasΟι μηχανισμοί Luvias της Daiwa αποτελούσαν πάντα μία από τις πιο δημοφιλής σειρές μηχανισμών spinning. Στη διάρκεια των ετών από την κυκλοφορία του ο Luvias υπέστη αρκετές αναβαθμίσεις και σήμερα διαθέτει τις τεχνολογίες Magseal, Zaion και Air Rotor.

Η τεχνολογία Magseal της Daiwa αξιοποιεί λιπαντικό το οποίο σε συνεργασία με μαγνήτες, προσκολλάται σε μεταλλικές επιφάνειες και "σφραγίζει" την προστασία τους από διάβρωση, είσοδο σκόνης και νερού.

Στους μηχανισμούς Daiwa Luvias θα βρείτε και την τεχνολογία Air Rotor. Στους Luvias ο ρότορας δεν είναι συμπαγής, ώστε να επιτρέπει την κίνηση αέρα ανάμεσα σε όλα τα εξαρτήματα του ρότορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή συσσώρευσης ξένων σωμάτων, όπως νερό, αλάτι, άμμο, σκόνη, ή υγρασία τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάβρωση.

Και φυσικά ένας μηχανισμός Spinning αυτής της κατηγορίας, δε θα μπορούσε παρά να έχει κατασκευαστεί με το μοναδικό υλικό Zaion.

Με μία λέξη, στον Luvias... θα αισθάνεστε την τεχνολογία που τον υποστηρίζει στα χέρια σας.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Με Μικρομετρικό Αδιάβροχο Σύστημα Μπροστινών Φρένων - UTD Ultimate Tournament Drag
 • Ρουλεμάν: 7+1 εκ των οποίων τα 4 CRBB
 • Σώμα και Ρότορας από υλικό Ζaion
 • Μανιβέλα Αλουμινίου Monoblock
 • Μπομπίνα Air Spool Αλουμινίου με φλάντζες Cross Carbon
 • Σύστημα Ελλειπτικής Ταλάντωσης - Silent Oscillation System
 • Κεντρικό Γρανάζι Υψηλής Αντοχής - Hyper Digigear

Μοντέλο

Λόγο Μεταβολής

Χωρητικότητα

Βάρος

Φρένα

LUV2004H

5,6:1

0,28 χιλ / 100 μ

185 γρ

2 κ.

LUV2510PEH

5,6:1

0,23 χιλ / 150 μ

205 γρ

7 κ.

LUV3012H

5,6:1

0,28 χιλ / 150 μ

250 γρ

7 κ.


Υλικό Zaion - Έχει αποδειχθεί ότι η βέλτιση λειτουργία του ρότορα, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την στιβαρότητα του πλαισίου του μηχανισμού. Η Daiwa αντικατέστησε τα παραδοσιακά υλικά κατασκευής, με το υλικό Zaion το οποίο παράγεται από την πυκνή συσσώρευση ινών carbon. Το Zaion είναι πιο ελαφρύ, πιο δυνατό από τα περισσότερα υλικά κατασκευής μηχανισμών.

DigiGear - Ψηφιακά σχεδιασμένα γρανάζια (χάλκινα), διασφαλίζουν το απόλυτο ταίριασμα και συνεργασία των μηχανικών μερών του άξονα κίνησης (από κράμα μετάλλου), για ταχύτητα, δύναμη και μακροζωΐα.


Magsealed - Τα ρουλεμάν είναι τα πρώτα εξαρτήματα ενός μηχανισμού τα οποία θα επηρεαστούν από ξένα σώματα τα οποία θα αλλοιώσουν την λειτουργία τους, ή θα προκαλέσουν διάβρωση, ειδικά μετά από παρατεταμένη χρήση σε θαλασσινό νερό. Η τεχνολογία Mag Seal, δημιουργεί ένα αδιάβροχο, προστατευτικό στρώμα λιπαντικού το οποίο προσκολλάται στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού και τα καθιστά απροσπέλαστα σε σκόνη και νερό, επεκτείνοντας την μακροζωία τους και καλή λειτουργία.

Προσθέστε στα πλεονεκτήματα του Luvias τον άψογο χειρισμό της μεσινέζας, την εύκολη επίτευξη μακρινών βολών και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ABS II στη μεγάλη λίστα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και έχετε έναν μηχανισμό στον οποίο η εικόνα και οι επιδόσεις συμβαδίζουν.

Οι τεχνολογίες Cross Wrap και Twister Buster II συμπληρώνουν το "πακέτο", προσφέροντας απόλυτο έλεγχο της μεσινέζας ή του νήματος, ελαχιστοποιούν τις εμπλοκές και τις τούφες και βελτιώνουν τις αποστάσεις βολών.


Ultimate Tournament Drag - Αποκλειστικός σχεδιασμός του συστήματος φρένων από τη Daiwa το οποίο συνδυάζει ομαλή λειτουργία, πολύ χαμηλά επίπεδα τριβής και μεγάλη δύναμη. Η έναρξη λειτουργίας των φρένων είναι τόσο απαλή, που δε θα τη νιώσετε, ενώ η δύναμή τους είναι τόσο μεγάλη που δε θα υπάρξει θήραμα να τους αντισταθεί.

Silent Oscillation - Οι μηχανισμοί της κατηγορίας Real Four είναι σχεδόν αθόρυβοι.

 
Βίντεο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 • Εμφανίσεις: 69
 • Κατασκευαστής: Daiwa
 • Κωδικός Προϊόντος: LVSDW
 • Διαθεσιμότητα: 6
 • 355,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...