Για προϊόντα που δεν βρίσκετε καλέστε μας στο 2661 026973, Η στο 6906277217

BEACH WALKER AXCION 95

BEACH WALKER AXCION 95Το σχέδιο Concept S Pencil, Beach Walker Axcion είναι το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας κορυφαίων Ιαπώνων σχεδιαστών με την κατασκευαστική τεχνολογία της DUO. Είναι το πρώτο τεχνητό ταχείας βύθισης της DUO του οποίου το action διαφέρει ανάλογα με την ταχύτητα ανάκτησης. Η μοναδική ικανότητα βολών που διαθέτει, η φυσική του κίνηση και η άψογη συνεργασία του με την αντίσταση στο νερό, θα σας πείσουν για την αξία του.

ΒΟΛΕΣ

Το μέγεθός του είναι μόλις 9,5 εκ και το βάρος του 30 γρ. Το DUO Beach Walker Axcion θεωρείται όμως τεχνητό βαρέων βαρών. Η ενσωμάτωση του χείλους του, ως προέκταση του σώματος, σε συνδυασμό με το μέγεθος και βάρος του, δεν το αφήνουν να επηρεαστεί από πλευρικούς ανέμους κατά τις βολές. Αν και ανήκει στην κατηγορία τεχνητών, οι βολές του μπορούν να συγκριθούν μόνο με εκείνες των πλάνων, συνεπώς μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από έμπειρους, αλλά και νέους spinners.

ΔΡΑΣΗ

Αν και το DUO Beach Walker Axcion είναι ένα στιβαρό τεχνητό, οι επίπεδες πλευρές του του έχουν προσδώσει τρεις διαφορετικούς τρόπους δράσης, τους οποίους επιλέγετε ανάλογα τις υπάρχουσες συνθήκες στην επιφάνεια της θάλασσας. Και τα τρία διαφορετικά action εξαρτώνται από την ταχύτητα ανάκτησης:

 1. Με αργή ανάκτηση επιτυγχάνετε την κίνηση “tail-flip” κατά την οποία έχουμε κίνηση της ουράς, όπως ενός βυθιζόμενου pencil
 2. Με μεσαίας ταχύτητας ανάκτηση έχουμε κίνηση με "μικρο-δονήσεις"
 3. Με γρήγορη ανάκτηση έχουμε κίνηση η οποία προκαλεί έντονες αναλαμπές “flashing action” όπως ενός μεγάλου minnow.

Το DUO Beach Walker Axcion βυθίζεται από οριζόντια θέση, με την ουρά λίγο χαμηλότερα από το υπόλοιπο σώμα, προκαλώντας μικρο-δονήσεις κατά την κάθοδο. Οι τρεις διαφορετικοί τρόποι δράσης μας βοηθάνε να επηρεάζουμε σημαντικά με τα χτυπήματα από το καλάμι μας την κίνηση του τεχνητού και να εξάπτουμε τα κυνηγετικά ένστικτα, ακόμα και μη ενεργών κατά τη διάρκεια της ημέρας θηραμάτων. Τρεις διαφορετικοί τρόπο δράσης, σημαίνει και τρία διαφορετικά τεχνητά στα μάτια των ψαριών.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΕΙΛΟΥΣ

Ο σχεδιασμός που επέλεξε η DUO για το χείλος, είναι σαν να αποτελεί μέρος και προέκταση του σώματος. Αυτό βοηθά το συγκεκριμένο τεχνητό να αντέξει σε τυχαίες επαφές με βράχια, ή το βυθό. Ταυτόχρονα, αυτή η γλώσσα έχει αυξήσει την ευαισθησία του Beach Walker Axcion και την ικανότητά του να μεταδίδει στον χρήστη την αίσθηση των ρευμάτων, χαρακτηριστικό το οποίο δεν διαθέτουν τα βυθιζόμενα pencil. Επίσης, αυτή η γλώσσα σας βοηθά να κρατάτε την μεσινέζα, ή το νήμα σας τεντωμένο όσο το τεχνητό βρίσκεται στο νερό, ενώ αποφεύγονται και οι τούφες κατά τη διάρκεια της βολής, ιδιαίτερα όταν έχετε πλευρικό άνεμο. Ακόμα και τα 1-2 δευτερόλεπτα που χάνονται για να μαζέψετε το λάσκα νήμα, μερικές φορές είναι ικανά να σας στερήσουν ένα θήραμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μήκος: 9,5 εκ
 • Βάρος: 30 γρ
 • Σαλλαγκές: #4
 • Βύθιση: 0,6~1,5 μ
 • Τύπος: Βυθιζόμενο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 • Εμφανίσεις: 383
 • Κατασκευαστής: Duo International Lures
 • Κωδικός Προϊόντος: BWA95
 • Διαθεσιμότητα: 10
 • 24,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...