Για προϊόντα που δεν βρίσκετε καλέστε μας στο 2661 026973, Η στο 6906277217

DRAG METAL CAST SLIM 20γρ, 30γρ, 40γρ, 60γρ

DRAG METAL CAST SLIM 20γρ, 30γρ, 40γρ, 60γρ


Η σειρά Drag Metal Goes Slim!


Δεν θα μπορούσε να απέχει η Ιαπωνική εταιρία DUO από τις ολοένα πιο δημοφιλείς τεχνικές με πλάνους από την ακτή και δημιούργησε μια σειρά από πρωτοποριακά τεχνητά για αυτό τον σκοπό.

Οι πλάνοι Drag Metal Cast Slim jigs διαθέτουν μεγέθη και σχήμα τα οποία καλύπτουν τις περισσότερες τεχνικές από την ακτή με χρήση πλάνων στη Μεσόγειο και σύντομα αποτέλεσαν μια από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς.

Η Ιαπωνική εταιρία DUO σχεδίασε και έναν πλάνο λεπτού προφίλ, καθώς πολλοί φίλοι της τεχνικής, προτιμούν τους slim πλάνους. Οι Drag Metal Cast Slim διαθέτουν το μοναδικό παιχνίδισμα των υπολοίπων πλάνων της DUO, αλλά με μικρότερη αντίσταση κατά το χτύπημα. Συνεπώς μπορούμε να κάνουμε πιο έντονα και γρήγορα χτυπήματα με τους πλάνους slim.

Η DUO προσάρμοσε εκ νέου το μικρό πτερύγιο ουράς που χρησιμεύει σαν σταθεροποιητής και δεν επιτρέπει στον πλάνο να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα. Ακόμα και με σταθερή ανάκτηση, ο πλάνος κινείται σαν minnow και μας δίνει την δυνατότητα να γίνουμε πιο δημιουργικοί στο ψάρεμά τους.

Ένα από τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η πολύ καλή ικανότητα βολών και ο εύκολος χειρισμός της κίνησής τους. Επιπροσθέτως οι πλάνοι DUO Drag Metal διαθέτουν λεπτό προφίλ, ο σχεδιασμός του οποίου περιέχει ολόκληρη της Ιαπωνική τεχνοτροπία.

Στη μέση του σώματός τους βρίσκεται το κέντρο βάρους τους ενώ το υδροδυναμικό τους σχήμα μειώνει την αντίσταση προς το νερό. Έτσι μπορείτε να δουλέψετε τον πλάνο και με Slow και με High-Pitch κινήσεις του καλαμιού. Η κίνησή του μέσα στο νερό είναι σταθερή, ζωντανή, χωρίς περιττές κινήσεις.

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε χτυπήματα jerks με το καλάμι σας, μια πολύ έντονη αναλαμπή προκαλείται από το σώμα των Drag Metal jigs, η οποία γίνεται εύκολα ορατή από θηρευτές. Επίσης, κατά τη βύθισή τους, παράγουν μια μικρή παύση η οποία δίνει στα ψάρια την τέλεια ευκαιρία για επίθεση. Αυτή είναι και μια στιγμή κατασκευαστικής τελειότητας για την DUO.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Οι Drag Metal Cast Slim είναι πλάνοι που καταφέρνουν να διατηρήσουν το ζωντανό τους παιχνίδισμα κατά τη βύθιση και συνδυάσει την αποτελεσματική εκτίναξη στο χτύπημα, χωρίς να μας κουράζει. Προικισμένος με τη μοναδική ποιότητα φινιρίσματος της DUO, δεν χάνει εύκολα το χρώμα του και δε φθείρεται ακόμα και μετά από πολλά ψαρέματα.

Αρματωμένοι με Assist Hook και σαλαγκιά για ελαχιστοποίηση των άστοχων χτυπημάτων, ωστόσο δοκιμάστε τη χρήση τους και χωρίς σαλαγκιά.

Anglers από όλο τον κόσμο θα χαρούν τα πλεονεκτήματα των DUO Drag Metal Cast Slim jigs, για να στοχεύσουν σε πληθώρα θηραμάτων, σε διαφορετικούς τόπους και με διαφορετικές τεχνικές.

 
ΜήκοςCAST20g: 65mm 
CAST30g: 
73mm CAST40g: 82mm
CAST60g: 94mm
CAST20g: 2-1 / 2 σε 
CAST30g: 2-7 / 8 σε 
CAST40g: 3-1 / 4 σε 
CAST60g: 3-3 / 4in
ΒάροςCAST20g: 20g 
CAST30g: 30g 
CAST40g: 40g 
CAST60g: 60g
CAST20g: 3 / 4oz 
CAST30g: 1oz 
CAST40g: 1-3 / 8oz 
CAST60g: 2-1 / 8oz
ΑγκιστροCAST20g: Εμπρός / Assist Hook & πούλιες # 13, πίσω / Treble # 8 

CAST30g: Εμπρός / Assist Hook & πούλιες # 13, πίσω / Treble # 6 

CAST40g: Εμπρός / Assist Hook & πούλιες # 13, πίσω / Treble # 6 

CAST60g: Μπροστινό / Βοηθητικό άγκιστρο & πούλιες # 14, Πίσω / Πρίμα # 6

ΒιΝΤΕΟ

ΕΠΙΛΟΓη ΧΡωΜΑΤΟΣ 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Εμφανίσεις: 418
  • Κατασκευαστής: Duo International Lures
  • Κωδικός Προϊόντος: D20-60
  • Διαθεσιμότητα: 160
  • 8,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...