Για προϊόντα που δεν βρίσκετε καλέστε μας στο 2661 026973, Η στο 6906277217

Okuma Azores New Edition

Okuma Azores New Edition


Okuma Azores New Edition

To ήδη πετυχημένο και πανίσχυρο Azores σε νέα έκδοση με εξελιγμένα πρωτόγνωρα τεχνικά χαρακτηριστικά, πιο σκληροτράχηλος από ποτέ και με τεχνολογίες για υψηλές αποδόσεις από την Ιαπωνική εταιρεία Okuma.
Η Okuma παρουσίασε στις αρχές του 2015 τον μηχανισμό Azores, ο οποίος συμπλήρωνε το οπλοστάσιο της Ιαπωνικής εταιρίας, στους βαρέου  τύπου μηχανισμούς Salt Water.
Η σειρά Azores παράγεται πλέον σε νέα έκδοση µε ακόμα πιο ενισχυμένο μασίφ pick up, βαρέου τύπου, ρουλεμάν τεχνολογίας HPB για απόλυτη δύναμη και ανθεκτικότητα κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και νέας σχεδίασης λαβή Heavy Duty.
Όλα τα μεγέθη του Okuma Azores μοιράζονται τα ίδια κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, που τα καθιστούν έτοιμα για σκληρή χρήση. Τα κυριότερα είναι το Διπλό Σύστημα Αντεπιστροφής, Φρένα Διπλής Πίεσης από Carbon και Ατσάλι, τα οποία αποδίδουν πάνω από 20 κιλά καθαρής και γραμμικής αντίστασης, για τα μεγαλύτερα μοντέλα.
Τα φρένα του σας δίνουν τη δυνατότητα μικρορυθμίσεων ακριβείας. Άλλα χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν τους Okuma Azores να ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν το Ορειχάλκινο Τορναρισμένο Κεντρικό Γρανάζι, το Συμπαγές Bail Arm Αλουμινίου (το οποίο συναντάμε μόνο σε πολύ ακριβότερους μηχανισμούς) και το 100% Μεταλλικό σώμα.
Η μπομπίνα των Azores έχει σαγρέ επιφάνεια στο σημείο που έρχεται σε επαφή με το νήμα και δε χρειάζεται προσθήκη ταινίας, ή ελαστικού δακτυλίου πριν το αρχικό τύλιγμα.
Άλλο ένα σημείο στο οποίο η Okuma έδωσε μεγάλη έμφαση είναι η απόλυτη προστασία κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό. Όλα τα εσωτερικά μηχανικά μέρη είναι ανοδιομένα και χημικά επεξεργασμένα ενάντια στη διάβρωση, ενώ εξωτερικά το σώμα διαθέτει επεξεργασία από αντιδιαβρωτικές ρητίνες, πριν τοποθετηθεί το χρώμα. Τα φρένα των Azores προστατεύονται από το Σύστημα Hydro Block.
Τέλος και τα 7 ρουλεμάν που υποστηρίζουν το μηχανισμό είναι ανοξείδωτα.
Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καθιστούν τον Okuma Azores 4000 ιδανικό για Heavy Spinning – Light Shore Jigging, o Azores 4000, με σχέση περιστροφής 5,8:1 και βάρος 341 γρ. Όλα τα μεγέθη διαθέτουν ενισχυμένο και συμπαγές χερούλι Power Handle.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Πανίσχυρο Σύστημα Διπλών Φρένων με Ιαπωνικούς δίσκους Carbon
 • Φρένα με δυνατότητα μικρο-ρυθμίσεων υψηλής ακρίβειας
 • Σύστηµα Ταχείας Αντεπιστροφής
 • Σώμα με Αντιδιαβρωτική προστασία
 • Γρανάζια υψηλής αντοχής κατά της διάβρωσης
 • Σώµα και Ρότορας από Ανοδιωµένο Αλουµίνιο
 • Σύστηµα Ελλειπτικών Γραναζιών
 • Στεγανά Φρένα
 • Μποµπίνα από ανοδιωµένο αλουµίνιο
 • Μασίφ, ανοδιωµένο pick up βαρέου τύπου
 • Λαβή από µασίφ αλουµίνιο βαρέας χρήσης
 • Εργονοµική, αντιολισθητική λαβή
 • 7 ανοξείδωτα, κλειστά ρουλεµάν Ιαπωνικού τύπου


Τεχνολογίες Okuma


Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Οι μπίλιες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν (High Performance Bearings) κατασκευάζονται από το ίδιο ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο κατασκευάζεται και το υπόλοιπο ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο, το ρουλεμάν γίνεται 10 φορές πιο ανθεκτικό στο νερό της θάλασσας σε σύγκριση με τα απλά, ανοξείδωτα ρουλεμάν.

Ο σχεδιασμός Hydro Block αφορά μία λαστιχένια φλάντζα η οποία έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της μπομπίνας και δεν επιτρέπει στο νερό και άλλα σωματίδια να εισχωρήσουν στα φρένα, διασφαλίζοντας τη μακρόχρονη, ομαλή λειτουργία τους.

Το σύστημα Dual Force Drag είναι ένα σύστημα πολλαπλών δίσκων το οποίο διασφαλίζει την ομαλή απόδοση των φρένων. Στο επάνω μέρος της μπομπίνας υπάρχει ένα κλειστό σύστημα φρένων (για προστασία από το νερό), το οποίο λειτουργεί σε απόλυτη συνεργασία με ένα δεύτερο σύστημα φρένων τοποθετημένο κάτω από τη μπομπίνα. Η πίεση στους δίσκους των φρένων κατανέμεται ισόποσα και στα δύο συστήματα για μέγιστη σταθερότητα.

Η τεχνολογία ALC (AlumiLite Construction - μίξη κράματος αλουμινίου με ατσάλι) χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού και του πλαισίου των μηχανισμών Okuma για Spinning και Συρτή. Τα πλαίσια αλουμινίου είναι πολύ ισχυρά και στιβαρά με αποτέλεσμα να αντέχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές που ασκούνται στους σκελετούς από γραφίτη. Με αυτή την τεχνολογία η Okuma καταφέρνει να κατασκευάζει ελαφρότερους μηχανισμούς, αλλά με εξαρτήματα κίνησης (γρανάζια, άξονας) τα οποία αντέχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις, αυξάνουν την ακρίβεια και την απόσταση των βολών καθώς και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.


BIΝΤΕΟ:

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 • Εμφανίσεις: 54
 • Κατασκευαστής: Okuma
 • Κωδικός Προϊόντος: OAZNE
 • Διαθεσιμότητα: 30
 • 115,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...