Για προϊόντα που δεν βρίσκετε καλέστε μας στο 2661 026973, Η στο 6906277217

Okuma Azores

Okuma AzoresOkuma Azores

Η Okuma παρουσίασε στις αρχές του 2015 τον μηχανισμό Azores, ο οποίος συμπληρώνει το οπλοστάσιο της Ιαπωνικής εταιρίας, στους βαρέου τύπου μηχανισμούς salt water.
Ο Okuma Azores διαθέτει φρένα με δυνατότητα μικρορύθμισης ώστε να μπορείτε να ορίσετε εσείς τις συνθήκες της μάχης. Είναι επίσης εξοπλισμένος με διπλό σύστημα αντεπιστροφής για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Εάν είστε φίλος του ψαρέματος από την ακτή, στον Azores θα βρείτε ένα άριστο εργαλείο heavy duty με τις μοναδικές τεχνολογίες της Okuma.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
DFD: Πανίσχυρο Σύστημα Φρένων Διπλής Ενέργειας - Dual Force Drag System
Πολύδισκο Σύστημα Ιαπωνικών Φρένων Carbon με Σύστημα Αυτοκαθαρισμού
Μικρρυθμίσεις φρένων, υψηλής ακρίβειας
Dual Quick Set Anti Reverse System - Σύστημα Ταχείας Αντεπιστροφής Διπλής Ενέργειας για Απόλυτη Ασφάλεια
CRC- Ειδική Αντισκωριακή Επικάλυψη
HDGII - Γρανάζια με Υψηλή Αντοχή κατά της Διάβρωσης
ALC: Σώμα και Ρότορας από Ανοδιομένο Αλουμίνιο
MSS: Σύστημα Εξισορρόπησης του Ρότορα από Carbon
Γρανάζια Ελλειπτικού Σχεδιασμού
Σύστημα Αδιαβροχοποίησης Φρένων Hydro Block
Μπομπίνα από Ανοδιωμένο Αλουμίνιο
Μασίφ, ανοδιομένο pick up Βαρέου Τύπου
Μασίφ Μανιβέλα Αλουμινίου Βαρέου Τύπου
Εργονομική Αντιολισθητική Λαβή
6+1 Ανοξείδωτα Ρουλεμάν Κλειστού Τύπου

Στην πατενταρισμένη τεχνολογία Precision Elliptical Gearing χτυπάει η καρδιά της Okuma για μηχανισμούς spinning σε μεσαία και ανώτερα επίπεδα τιμής. Η Okuma χρησιμοποιεί γρανάζια σε σχήμα έλλειψης τα οποία διασφαλίζουν άψογη κατανομή της μεσινέζας και ομαλή λειτουργία του τυμπάνου. Επίσης τα ελλειπτικού σχήματος γρανάζια είναι πάντα συνδεδεμένα με αποτέλεσμα να κρατούν το τύμπανο σταθερά στη θέση του και παρέχουν πολύ απαλή κίνηση.


Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Οι μπίλιες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν (High Performance Bearings) κατασκευάζονται από το ίδιο ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο κατασκευάζεται και το υπόλοιπο ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο, το ρουλεμάν γίνεται 10 φορές πιο ανθεκτικό στο νερό της θάλασσας σε σύγκριση με τα απλά, ανοξείδωτα ρουλεμάν.

Ο σχεδιασμός Hydro Block αφορά μία λαστιχένια φλάντζα η οποία έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της μπομπίνας και δεν επιτρέπει στο νερό και άλλα σωματίδια να εισχωρήσουν στα φρένα, διασφαλίζοντας τη μακρόχρονη, ομαλή λειτουργία τους.

Το σύστημα Dual Force Drag είναι ένα σύστημα πολλαπλών δίσκων το οποίο διασφαλίζει την ομαλή απόδοση των φρένων. Στο επάνω μέρος της μπομπίνας υπάρχει ένα κλειστό σύστημα φρένων (για προστασία από το νερό), το οποίο λειτουργεί σε απόλυτη συνεργασία με ένα δεύτερο σύστημα φρένων τοποθετημένο κάτω από τη μπομπίνα. Η πίεση στους δίσκους των φρένων κατανέμεται ισόποσα και στα δύο συστήματα για μέγιστη σταθερότητα.

Η τεχνολογία ALC (AlumiLite Construction - μίξη κράματος αλουμινίου με ατσάλι) χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού και του πλαισίου των μηχανισμών Okuma για Spinning και Συρτή. Τα πλαίσια αλουμινίου είναι πολύ ισχυρά και στιβαρά με αποτέλεσμα να αντέχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές που ασκούνται στους σκελετούς από γραφίτη. Με αυτή την τεχνολογία η Okuma καταφέρνει να κατασκευάζει ελαφρότερους μηχανισμούς, αλλά με εξαρτήματα κίνησης (γρανάζια, άξονας) τα οποία αντέχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις, αυξάνουν την ακρίβεια και την απόσταση των βολών καθώς και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Εμφανίσεις: 48
  • Κατασκευαστής: Okuma
  • Κωδικός Προϊόντος: Z90S
  • Διαθεσιμότητα: 10
  • 107,00€
Loading...
Loading...