Για προϊόντα που δεν βρίσκετε καλέστε μας στο 2661 026973, Η στο 6906277217

Daiwa Saltist Spin

Daiwa Saltist SpinDaiwa Saltist Spin modelΟι νέοι μηχανισμοί Daiwa Saltist διαθέτουν πλέον επαναστατικές τεχνολογίες, τις οποίες δύσκολα συναντάμε σε αυτή την κατηγορία κόστους και απευθύνονται σε φίλους των τεχνικών Spinning, Shore και Slow Jigging. Ανάλογα με τις ανάγκες σας οι Saltist Spin και Saltist Spin HD διαθέτουν ένα εντυπωσιακό εύρος τεχνολογιών που θα καλύψουν κάθε σας απαίτηση

Ο νέος Saltist δεν είναι ακόμα ένας μηχανισμός. Είναι το κομμάτι που έλειπε από το παζλ της Daiwa. Πρόκειται για ένα μηχανισμό που πραγματικά έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και καιρό χωρίς να υποφέρει στο ελάχιστο, σε πολύ λογική τιμή. Ασύγκριτη δύναμη, εκπληκτική αντοχή και μοναδική άνεση ψαρέματος, χαρακτηρίζει τον νέο Daiwa Saltist.

Πανίσχυρος και δυνατός, χωρίς αντιεπιστροφή και αδύναμους κρίκους, ο Saltist αποτελεί μια δυνατή επιλογή για σκληρό ψάρεμα Spinning, Shore Jigging, Jigging. Σχεδιασμένος για να αντέχει σε συνεχόμενα σκληρά θαλασσινά ψαρέματα, με ενισχυμένα γρανάζια και χωρίς να επιβαρύνεται η λειτουργία του, παραμένει ένα «ζόρικο» μηχανάκι για απαιτητικούς ψαράδες.

Έχει μεγάλη ροπή κατά την περιστροφή ακόμα και σε τεχνητά με μεγάλη αντίσταση και δεν θα διστάσει να χειριστεί πλάνους ή μεγάλες σιλικόνες, πάντα ανάλογα με το μέγεθός του. Προικισμένος με Mag Sealed Oil, δεν φοβάται το νερό, με αποτέλεσμα την απόλυτη στεγανοποίηση. Η διαχείριση νήματος είναι άψογη σε κάθε μέγεθος και η συμπεριφορά των φρένων ενθουσιάζει με την γραμμικότητα αντίστασης.

Σε κάθε τεχνική όπου εκθέτουμε τον μηχανισμό μας στο θαλασσινό περιβάλλον, η μείωση της εισροής νερού αποτελεί βασικό στόχο ώστε να αποφύγουμε φαινόμενα διάβρωσης, να επιμηκύνουμε την ζωή του μηχανισμού και να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τις επιδόσεις του. Η Daiwa βρήκε τη λύση με την τεχνολογία Magseal, η οποία αποτρέπει την είσοδο νερού από τον κεντρικό άξονα.

Το σώμα των Daiwa Saltist είναι στο σύνολό του μεταλλικό και άκαμπτο ώστε να στεγάζει με ασφάλεια τα ευαίσθητα μέρη του μηχανισμού και να διασφαλίζει την ομαλή τους λειτουργία.

Η τεχνολογία Digigear Drive System λόγω των μηχανολογικά σχεδιασμένων γραναζιών και της ακρίβειας στην μεταξύ τους συνεργασία, σας επιτρέπει να ασκήσετε μεγαλύτερη δύναμη στη μανιβέλα, πλεονέκτημα το οποίο θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της μάχης. Ταυτόχρονα, τα γρανάζια είναι κατασκευασμένα από πανίσχυρο κράμα μετάλλου Hardbodyz, δεν φθείρονται όσο εύκολα φθείρονται άλλα γρανάζια, κρατάνε το συνολικό βάρος του μηχανισμού χαμηλά και συνεργάζονται αρμονικά ακόμα και κάτω από μεγάλες πιέσεις. Τα καλύτερα και ισχυρότερα γρανάζια της αγοράς; Ίσως...

Η μπομπίνα αλουμινίου των μηχανισμών Daiwa Saltist Spin και Saltist HD τους παρέχει μεγάλη χωρητικότητα και σας επιτρέπει να επιτύχετε μακρινές βολές ακριβείας. Το σύστημα φρένων έχει επανασχεδιαστεί και διασφαλίζει ότι ο άξονας παρέχει καθ'όλο το μήκος του πολύ καλή υποστήριξη της μπομπίνας.

Η ενίσχυση της λειτουργίας της μπομπίνας, ελαχιστοποιεί την παραμόρφωσή της κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης και εξαλείφει τον "παλμό" των φρένων, όταν ασκείται σε αυτά μεγάλη πίεση.

Οι μηχανισμοί Daiwa Saltist HD είναι ίσως από τους καλύτερους μηχανισμούς βαρέου τύπου που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν υπάρχει θήραμα που να μπορεί να τους αντισταθεί.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Τεχνολογία Magsealed
 • Φρένα: ATD - Automatic Tournament Drag με δίσκους carbon
 • Ρουλεμάν: 8 (εκ των οποίων το 1 Magsealed)
 • +1 κλειστού τύπου, made in Japan
 • Σώμα hardbodyz από αλουμίνιο
 • Ρότορας από πολυκαρμπονικό υλικό, τεχνολογίας Air Rotor
 • Μπομπίνα αλουμινίου
 • Μανιβέλα αλουμινίου monobloc
 • Υπερμέγεθες κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής Digigear II
 • Double Silent oscillation System
ΜοντέλοΤαχύτηταΧωρητικότηταΒάροςΦρέναΑνάκτηση
SLT25005,6:10,28 χιλ - 155 μ270 γρ7 κ85 εκ
SLT30005,6:10,30 χιλ - 185 μ305 γρ7 κ95 εκ
SLT40005,7:10,32 χιλ - 240 μ425 γρ8 κ101 εκ
SLT4500HD5,7:10,40 χιλ - 260 μ630 γρ10 κ109 εκ
SLT5000HD5,7:10,40 χιλ - 350 μ650 γρ10 κ120 εκ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 • Εμφανίσεις: 65
 • Κατασκευαστής: Daiwa
 • Κωδικός Προϊόντος: DSSP
 • Διαθεσιμότητα: 6
 • 240,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...