Για προϊόντα που δεν βρίσκετε καλέστε μας στο 2661 026973, Η στο 6906277217

Daiwa Freams LT

Daiwa Freams LTFreams LT

Ο Freams είναι ένας από τους περισσότερο δημοφιλείς μηχανισμούς spinning της Daiwa, ο οποίος αναβαθμίστηκε, ώστε να ανήκει πλέον στην οικογένεια των LT Concept και να αυξήσει τις επιδόσεις του όλους τους τομείς, ιδιαίτερα σε δύναμη και αντοχή. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται σχεδόν από νέους μηχανισμούς, ξεκινώντας τον σχεδιασμό τους από το μηδέν και οδηγώντας τους αλιείς που τους κατέχουν, σε επίπεδα πολυτέλειας. Θυμηθείτε τον Daiwa Freams LT καθώς θα θέσει νέα standard στην κατηγορία του, μειώνοντας το βάρος, σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις. Κρατώντας έναν Freams LT, κρατάτε στα χέρια σας αποκλειστικές Ιαπωνικές τεχνολογίες, σε προσιτή τιμή.

Οι νέοι μηχανισμοί Freams LT σχεδιάστηκαν με απαράμιλλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και αποτελούν άλλη μία απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνει η Daiwa στην τεχνοτροπία LT για πιο δυνατούς μηχανισμούς, με χαμηλότερο βάρος. Με τους παλαιότερης τεχνολογίας μηχανισμούς, το πολύωρο ψάρεμα και οι συνεχόμενες βολές, έφερναν την κούραση στα χέρια μας, πολύ πιο γρήγορα. Το σώμα των Freams LT αν και πιο ελαφρύ, καθώς είναι κατασκευασμένο από υλικό Carbon παρέχει απόλυτη ασφάλεια στα μηχανικά μέρη, κάθε ένα εξ’ αυτών, από τη μπομπίνα, μέχρι τη μανιβέλα και από τα φρένα μέχρι το γρανάζι κίνησης.

Ο κεντρικός άξονας με προστασία Magsealed, λειτουργεί τόσο ομαλά, που δε θα νιώθετε την κίνησή του, ενώ δεν επιτρέπεται σε ξένα σώματα όπως νερό ή σκόνη, να προσκολληθούν επάνω του. Το συγκεκριμένο, αποκλειστικό υλικό της Daiwa λειτουργεί πρώτα ως λιπαντικό και στη συνέχεια ως προστατευτικό στρώμα, βοηθώντας την αθόρυβη και απόλυτα ομαλή λειτουργία του μηχανισμού.

Τα μηχανικά μέρη των Freams LT προέρχονται από την τεχνολογία Tough Digigear της Daiwa και είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες μάχες. Η κατασκευή του πλαισίου από ίνες carbon, εκτός από τη μείωση του βάρους, το προστατεύουν από στρεβλώσεις κάτω από μεγάλες δυνάμεις και βοηθούν την καλύτερη μετάδοση της κίνησης.

Επιπροσθέτως, η μπομπίνα ABS εξασφαλίζει μακρινές βολές ακριβείας και διασφαλίζει την λειτουργία χωρίς εμπλοκές της μεσινέζας, ή του νήματος. 5 + 1 ρουλεμάν ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ασύγκριτα ομαλή λειτουργία του μηχανισμού. Το σύστημα του Line Roller έχει σχεδιαστεί ξανά, ώστε να διασφαλίζει ότι νήματα και μεσινέζες leader πολύ λεπτής διατομής, θα περνάνε μέσα από το ρουλεμάν, χωρίς τριβή.

Οι Daiwa Freams LT διαθέτουν επίσης το σύστημα φρένων ATD το οποίο επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να γίνονται μικρορυθμίσεις ακριβείας στα φρένα, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στην εκάστοτε μάχη, με σταθερή άσκηση φρένων.

Συνοψίζοντας οι μηχανισμοί Daiwa Freams LT αποτελούν μια τεράστια εξέλιξη στην κατηγορία τους και απευθύνονται στου απαιτητικούς anglers που θέλουν να κρατάνε Ιαπωνικής τεχνολογίας και επιδόσεων ψαρευτικά εργαλεία.

ΜοντέλοΣχέση ΤαχύτηταςΒάρος

Δύναμη Φρένων

ΑνάκτησηΡουλεμάνΧωρητικότητα NylonΧωρητικότητα Νήματος
LT2000S-XH6,2:1190γρ5 κ / 11 Lb81 εκ5

0,12 χιλ / 200 μ

0,16 χιλ / 100 μ

0,055 χιλ / 170 μ

0,06 χιλ / 150 μ

LT2500S-XH6,2:1205γρ5 κ / 11 Lb87 εκ5

0,16 χιλ / 150 μ

0,18 χιλ / 120 μ

0,20 χιλ / 100 μ

0,06 χιλ / 200 μ

0,10 χιλ / 190 μ

0,13 χιλ / 140 μ

LT3000S-CXH6,2:1215γρ10 κ / 22 Lb93 εκ5

0,16 χιλ / 230 μ

0,20 χιλ / 150 μ

0,23 χιλ / 100 μ

0,06 χιλ / 290 μ

0,10 χιλ / 200 μ

0,13 χιλ / 190 μ

LT4000D-C5,2:1240γρ12 κ / 26,4 Lb82 εκ5

0,25 χιλ / 330 μ

0,30 χιλ / 230 μ

0,37 χιλ / 150 μ

0,18 χιλ / 430 μ

0,20 χιλ / 300 μ

0,22 χιλ / 260 μ

 
Βίντεο

 
Τεχνολογίες Daiwa

LT Light & Tough

LT - Light & Touch: Το αποτέλεσμα της τεχνολογίας LT, είναι η κατασκευή μηχανισμών από τη Daiwa οι οποίοι διαθέτουν χαμηλότερο βάρος, μικρότερες διαστάσεις, αλλά σημαντικά περισσότερη δύναμη. Ο συνδυασμός συμπαγούς σώματος και μεγαλύτερης δύναμης στη μετάδοση κίνησης (Digigear) επιτρέπει στον μηχανισμό να αντέχει σε μεγάλα φορτία χωρίς προβλήματα στην κίνηση, ή στις στρεβλώσεις του σώματος. Η τεχνοτροπία LT μεριμνά ώστε όλα τα μηχανικά μέρη να είναι απόλυτα προστατευμένα από στρεβλώσεις και να συνεργούν ώστε ο μηχανισμός να διαθέτει μεγάλη δύναμη και στη μανιβέλα και στα φρένα. Ιδιαίτερα στην κίνηση της μανιβέλας δε θα νιώθετε πίεση, ενώ η δύναμη που θα παράγει ο μηχανισμός, θα είναι αντιστρόφως ανάλογη.

Air Bail: Το μοναδικά σχεδιασμένο πικάπ των μηχανισμών Daiwa, είναι ανοξείδωτο, ισχυρό, στιβαρό και... κενό !!! Συνεπώς διαθέτει ελάχιστο βάρος. Το καινοτόμο σχήμα του δε, επιτρέπει τον σωστό χειρισμό και τύλιγμα ακόμα και ελεύθερης πετονιάς, χωρίς τούφες ή κοιλιές.

Twist Buster II: Με μια φράση, η τεχνολογία Twist Buster II μειώνει την τριβή της μεσινέζας στο roller και ελαχιστοποιεί τα "στριψίματα". Η Daiwa εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία, ως λύση στο "στρίψιμο" το οποίο προκαλείται στην πετονιά κατά την πραγματοποίηση μακρινών βολών, με δύο τρόπους: "Υποχρεώνει" την μεσινέζα να εκτοξευτεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, υπό συγκεκριμένη γωνία προς το roller. Επιπροσθέτως τα Roller τα οποία έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία Twin Buster II διαθέτουν έναν ειδικό κώνο, ο οποίος υποχρεώνει την μεσινέζα να "στρίψει" κατά την ανάκτηση, προς την αντίθετη φορά του στριψίματος που δημιουργεί η μπομπίνα με την κίνησή της.

MagSealed: Τα ρουλεμάν είναι τα πρώτα εξαρτήματα ενός μηχανισμού τα οποία θα επηρεαστούν από ξένα σώματα τα οποία θα αλλοιώσουν την λειτουργία τους, ή θα προκαλέσουν διάβρωση, ειδικά μετά από παρατεταμένη χρήση σε θαλασσινό νερό. Η τεχνολογία MagSealed, δημιουργεί ένα αδιάβροχο, προστατευτικό στρώμα λιπαντικού το οποίο προσκολλάται στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού και τα καθιστά απροσπέλαστα σε σκόνη και νερό, επεκτείνοντας την μακροζωία τους και καλή λειτουργία.

Air Rotor: Στους μηχανισμούς Daiwa με τεχνολογία Air Rotor, ο ρότορας δεν είναι συμπαγής, ώστε να επιτρέπει την κίνηση αέρα ανάμεσα σε όλα τα εξαρτήματα του ρότορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή συσσώρευσης ξένων σωμάτων, όπως νερό, αλάτι, άμμο, σκόνη, ή υγρασία τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάβρωση.

Thin-Wall Aluminum Spool: Μπομπίνα από συνθετικό, λεπτού προφίλ αλουμίνιο, το οποίο επιτρέπει τον σχεδιασμό και παραγωγή της μπομπίνας με τεράστια ακρίβεια. Τα τοιχώματά της είναι πιο λεπτά από συμβατικές μπομπίνες και διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη πεταλούδα φρένων για ευκολότερη λειτουργία.

ABS II: Σε αντίθεση με τις κλασσικές κυλινδρικές μπομπίνες, οι μπομπίνες τεχνολογίας ABS είναι ελαφρών κωνικές, ώστε να μειώνουν τις πιθανότητες εμπλοκής κατά τις βολές. Επίσης, το χείλος της μπομπίνας μειώνει περαιτέρω την τριβή και υποβοηθά την επίτευξη μακρινών βολών.

Infinite Anti Reverse: Περιορίζει την αντίστροφή κίνηση της μανιβέλας... στο μηδέν για καλύτερα "καρφώματα" χωρίς να τραντάζουν τον μηχανισμό και χωρίς να ελευθερώνεται ούτε και η ελάχιστη μεσινέζα.

Silent Oscillation: Οι μηχανισμοί της κατηγορίας Real Four είναι σχεδόν αθόρυβοι.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Εμφανίσεις: 118
  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κωδικός Προϊόντος: MCODE-2318490756
  • Διαθεσιμότητα: 10
  • 152,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Loading...
Loading...